Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Πάλεψε το παμπαιδικό αλλά δεν τα κατάφερε....

   


     Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε το τμήμα του παμπαιδικού απέναντι στην Ολυμπιάδα Παπ.,η ομάδα μας έχασε με σκορ  41-55.
      Όπως αναμενόταν η Ολυμπιάδα Παπάγου με πάρα πολλά ψηλά παιδιά,ήρθε κ επέβαλε από νωρίς το ρυθμό στο παιχνίδι παίζοντας πιεστικά σε όλο το γήπεδο,ξεφεύγοντας μέχρι και 18π.
     Με πραγματική κατάθεση ψυχής,τρομερή ενέργεια και συγκέντρωση στην άμυνα γύρισε από το -15 του γ δεκ. το σκορ στο 41-45 στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα.Εκεί δυστυχώς 3-4 πολύ καθοριστικά σφυρίγματα αλλά και η κούραση από την υπερπροσπάθεια δεν επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε μια τρομερή ανατροπή.Τελικό σκορ 41-55.
     Συγχαρητήρια στην Ολυμπιάδα Παπ. που βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση του ομίλου μας,έχοντας πολύ μπασκετικά και καλά δουλεμένη ομάδα ενώ ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά του συλλόγου μας που παρόλους τους τραυματισμούς και την κούραση από τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
     Η ομάδα μας με 4 νίκες και 1 ήττα ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον ΓΣ Κορωπίου.Την επόμενη αγωνιστική το παμπαιδικό θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το αντίστοιχο τμήμα της Πεντέλης σε εξ αναβολής παιχνίδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου