Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Εμφατική νίκη στη πρεμιέρα των playoffs.....

     


          Με εμφατική νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας στα playoff ανόδου της Δ Έσκα απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Περιστερίου με σκορ 72-43.
         Δίκαιη νίκη με όμορφο μπάσκετ, αφού βρισκόμασταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ κρατώντας τον έλεγχο του αγώνα.

                  ΓΣ Γλυκών Νερών - Αστέρας Περιστερίου 72-43 ( 35-30)
       Στα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι θα ήταν ένα ντέρμπι.Δυνατές μονομαχίες,χαμηλό σκορ, το προβάδισμα στο σκορ άλλαζε συνεχώς μέχρι και το 8΄ (12-11) όπου η ομάδα μας πήρε κεφάλι και έφτασε να προηγείται στο τέλος της περιόδου με 18-11.
      Στο β δεκ, ανεβάσαμε την απόδοση μας και τη διαφορά στους 10π. και κάπου εκεί με συνεχόμενα τρίποντα του Αστέρα η διαφορά έκλεισε στο τέλος του ημιχρόνου στους 5π. με το σκορ 35-30.
     Το γ δεκ. ήταν μια επανάληψη της α΄περιόδου.Κακές επιλογές στην επίθεση, με πολλά λάθη και βιαστικά σουτ από τις 2 ομάδες.Το δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα μας να έχει σταθερά το προβάδισμα στο σκορ με 45-41.
     Στη τελευταία περίοδο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική.Με πολλούς αιφνιδιασμούς, πολύ καλή άμυνα και επιμέρους σκορ 27-2 πήραμε τη πρώτη νίκη στα playoff με σκορ 72-43.
    Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που γέμισε το γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.

ΓΣ Γλυκών Νερών(Σκλαβούνος): Γαρδέλης 4,Μπάλλας,Γαιτανάκης 23(4),Ρήγος 2,Ντάουντ 9,Παπασιδέρης 2,Ζακυνθινός,Παλαιοξάρης 13,Τσέκος,Σακελλαρίδης 15,Στασινόπουλος,Λεβέντης 4

Αστέρας Περιστερίου(Κομής):Φλαμπούρης 4,Πολυχρονόπουλος 7(1),Μηλλάς,Ραμαντάνης 2,Στασινός 7(1),Κάκαρης,Τζιαβάρας 4,Μιχαηλίδης 5,Πενταβίλι,Ντζεβελέκας 12(4),Νταγκίνης,Σκλάβος 2

Επόμενος αγώνας με τον ΓΣ Πατησίων εκτός έδρας την Μεγάλη Τετάρτη 8/4 στις 21.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου