Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Άνοδος 13 χρόνια μετά......



     
        Πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία φορά που η ομάδα μας πανηγύρισε άνοδο...Ήταν τη σεζόν 2001/02 που κατάφερε κ ανέβηκε στην Γ Εσκα..Παρέμεινε για 5 χρόνια και από το 2007 βρισκόταν στην Δ Εσκα...
       Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με ρεκόρ νικών 19-5, η ομάδα μας κατάφερε και πήρε την άνοδο για την Γ Εσκα νικώντας στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τα playoff τον ΓΣ Πατησίων με σκορ 72-52.
     Έτσι τερμάτισε στην 1η θέση του Γ Ομίλου της Β Φάσης η οποία δίνει και την απευθείας άνοδο.

                              ΓΣ Γλυκών Νερών - ΓΣ Πατησίων  72-52 ( 35-32)
     Το άγχος κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα την ομάδα μας και δεν μπορούσε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της..Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν συνέχεια κοντά στο σκορ σε όλο το 1ο ημίχρονο με αποτέλεσμα στο τέλος του ημιχρόνου να προηγούμαστε 35-32.
     Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά από τον αντίπαλο μας και με επί μέρους σκορ 28-8 στην γ περίοδο, αποκτήσαμε μια διαφορά ασφαλείας.
    Στη τελευταία περίοδο διαχειριστήκαμε σωστά την διαφορά με αποτέλεσμα να κερδίσουμε 72-52.

 ΓΣ Γλυκών Νερών(Σκλαβούνος):Γαρδέλης 2,Γκούντρας 3(1),Γαιτανάκης 27(5),Ρήγος 5(1),Ντάουντ 7,Παπασιδέρης 2,Λεβέντης 2,Ζώτος 2,Παλαιξάρης 14(1),Τσέκος 4,Σακελλαρίδης 4,Ζακυνθινός

         Πολλά συγχαρητήρια στους ΑΘΛΗΤΕΣ,τον προπονητή Ανδρέα Σκλαβούνο ,τον τεχνικό διευθυντή Μάριο Σπηλιωτόπουλο,τον team manager  Σταύρο Βελιώτη,την Διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση,και όλους όσοι βοήθησαν για αυτή την επιτυχία.
        Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
        Νέο ραντεβού τον Οκτώβριο στην Γ Εσκα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου