Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αποτελέσματα Ακαδημίας Mini 28/29 Νοεμβρίου

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, για το Τουρνουά Συλλόγων η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας την πολύ δυνατή ομάδα της ΑΟΚ Ακαδημίας Αθηνών BAC. Η ομάδα μας έπαιξε για πρώτη φορά με ένα πολύ μεγάλο roster 22 παικτών και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα της BAC.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, για την 6η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του τουρνουά ΕΣΚΑη ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Γ.Σ. Βριλησσίων. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά έπαιξαν πολύ δυνατά. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με πολύ καλή άμυνα η ομάδα μας προηγήθηκε με 4 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο ορισμένα αμυντικά λάθη, η επιθετική δυστοκία του τελευταίου δεκαλέπτου και η ευστοχία της αντίπαλης ομάδας στις ελεύθερες βολές οδήγησαν στην επικράτηση των Βριλησσίων με την ίδια διαφορά που είχε κριθεί και ο αγώνας του πρώτου γύρου.

Γ.Σ. Βριλησσίων - Γλυκά Νερά (δεκάλεπτα): 13-10, 16-20, 25-24, 36-30

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Κονδύλης 2, Μάρκου, Αυδής 4, Μερκάι, Γιατσίδης 7, Σκουτέρης Β. 2, Κοντέλας Ν. 4, Καμπούρης Απ. 2, Σκουτέρης Ανδρ. 2, Ηλιόπουλος 5, Καμπούρης Αλ., Χόνδρος 2 

Σε ότι αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο διήμερο, για το τουρνουά Συλλόγων, η Ακαδημία 2002/2003 θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί την Παρασκευήεκτός έδρας την ομάδα του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Πλάτων.

Για το τουρνουά ΕΣΚΑ, η Ακαδημία 2003 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 10.00 εντός έδρας την ομάδα του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 48-33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου