Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Αποτελέσματα Ακαδημίας Mini 7/8 Νοεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε υπήρχε πλήρης αγωνιστική δραστηριότητα για την Ακαδημία Mini.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά Συλλόγων, η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων.

Με πλήρες roster και με μία πολύ πειστική εμφάνιση, η ομάδας μας πήρε από την αρχή το προβάδισμα του αγώνα και δεν άφησε την αντίπαλη ομάδα να πλησιάσει ουσιαστικά.


Παίζοντας με διάθεση έως και το τέλος, ανέβασε τη διαφορά στους δεκαεπτά πόντους και σημείωσε τη 2η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες διατηρώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά Συλλόγων.

Γλυκά Νερά – Κ.Α.Ο. Μελισσίων51-34

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, για την 3η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του τουρνουά ΕΣΚΑ, η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Σ. Ολυμπιάδας Παπάγου.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Η αντίπαλη ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο για την 1η θέση στον Όμιλό μας αλλά για να προχωρήσει μέχρι και την τελική τετράδα στο τουρνουά αυτό.

Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι σε έναν αντίπαλο που υπερείχε σε αθλητικά προσόντα, τεχνική αλλά και συγκέντρωση και έδειξαν μία καλύτερη εικόνα - για τα δεδομένα του αγώνα - στο δεύτερο ημίχρονο.

Α.Σ. Ολυμπιάδας Παπάγου - Γλυκά Νερά  (δεκάλεπτα): 23-2, 37-5, 53-8, 67-13

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Μάρκου 2, Αυδής 3 (1), Μερκάι, Γιατσίδης 3, Σκουτέρης Β., Καμπούρης Απ., Σκουτέρης Ανδρ. 1, Ηλιόπουλος 2, Καμπούρης Αλ., Χόνδρος 2


Την επόμενη αγωνιστική, για το τουρνουά ΕΣΚΑ, αντιμετωπίζουμε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 10.00 εντός έδρας την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σχολής Μωραϊτη, σε ένα αγώνα που προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Αναμένεται η ανακοίνωση για τον αγώνα του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου για το τουρνουά Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου