Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νίκη Ακαδημίας Mini με Κ.Α.Ο. Μελισσίων

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, η ομάδα Mini αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Κ.Α.Ο. Μελισσίων για το Τουρνουά Συλλόγων, την οποία και νίκησε με 46-34.

Ο αγώνας έγινε στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων όπου είναι η έδρα του Καλαθοσφαρικού Αθλητικού Ομίλου.

Η ομάδα μας κατέβηκε με ένα μικρό roster 11 παικτών. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα των Μελισσίων να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση. Προηγήθηκε 10-2, καθώς στο πρώτο διάστημα τα παιδιά είχαν μία νευρικότητα στο τελείωμα των φάσεων και αδράνεια στο αμυντικό ριμπάουντ.

Στη συνέχεια ανέβηκε η αγωνιστική συγκέντρωση. Με δυνατή άμυνα, αρκετά κλεψίματα και σωστή κυκλοφορία, η διαφορά έπεσε στον ένα πόντο και λίγο μετά τα μέσα του αγώνα η ομάδα μας προηγήθηκε για πρώτη φορά με 27-26.

Στο δεύτερο μισό, απανωτοί αιφνιδιασμοί, καλή λειτουργία στα επιθετικά συστήματα και μεγάλη ενέργεια στην άμυνα έφεραν ένα σερί 12-0 και το τελικό σκορ 46-34 υπέρ της ομάδας μας.

Γ.Σ. Γλυκών Νερών: Μάρκου, Αυδής, Μερκάι, Γιατσίδης, Καμπούρης Απ., Χόνδρος, Ηλιόπουλος, Καμπούρης Αλ., Δημητρακόπουλος, Βουρλιδάκης, Σγουρός

Το ρεκόρ στο Τουρνουά είναι 5 νίκες και 2 ήττες, ενώ υπάρχουν και δύο παιχνίδια που έχουν αναβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου