Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

16-1 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!



Το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση με τη νίκη του απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με 65-57 την προηγούμενη βδομάδα. Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αθλητικές ομάδες καταφέραμε να επιβληθούμε με 8 πόντους διαφορά έχοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού  το προβάδισμα στο σκορ. Όλα τα παιδιά ανεξάρτητα της χρονικής τους συμμετοχής ήταν παθιασμένα και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους αθλητές μας να πανηγυρίζουν την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και τους φανατικούς φίλους των παιχτών μας που είχαν έρθει για να ενισχύσουν την προσπάθεια. Μεγάλη χαρά και για την επιστροφή(έστω και στο πάγκο) του Στέλιου Κοκκινίδη μετά από ένα πρόβλημα που τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άλλη μία νίκη και αυτή την εβδομάδα, εκτός έδρας αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Κούρου με 34-64 για το παιδικό τμήμα. Όλα τα παιδιά πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής και κατά διαστήματα απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ.
Αυτή τη βδομάδα υπάρχει ρεπό από το πρωτάθλημα και θα γίνει κάποιο φιλικό, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν οι δύο ομάδες που συνεχίζουν στην επόμενη φάση: Α.Ο.Μαρκόπουλο 17-0 με Γ.Σ. Γλυκά Νερά 16-1 στο γήπεδο μας.
Πολλά μπράβο σε όλους τους παίχτες μας και τον προπονητή της ομάδας  για την επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου