Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στο κορυφαίο παιχνίδι της χρονιάς στην Α1, ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών ήταν εκεί!

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, δέκα παιδιά από τις ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν, μαζί με αρκετούς γονείς και τον προπονητή των Ακαδημιών Άρη Κατσαμπέκη το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Το παιχνίδι είχε - πριν ακόμη το τζάμπολ - ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός, προερχόμενος από την ήττα-σοκ από την Brose Baskets και πρακτικά την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων πρόκρισης στο Top-8 της Euroleague, με ήττα στον αγώνα αυτό θα έχανε και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει μετά από πολλά χρόνια μία εξαιρετική χρονιά, με ήττα στον αγώνα θα έχανε την πιθανότητα διεκδίκησης της τρίτης θέσης.

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε σε 50', μετά από δύο παρατάσεις, τα παιδιά είδαν τον Ολυμπιακό να είναι πιο ανθεκτικός στο τέλος νικώντας την ΑΕΚ με 100-93 (κανονικός αγώνας 77-77, 1η παράταση 85-85).

Από τις πολλές και ξεχωριστές στιγμές που είδαν τα παιδιά ξεχώρισαν την πολύ κακή στιγμή του - κατά τα άλλα πολύ καλού στην άμυνα - Νώντα Παπαντωνίου ο οποίος έχασε δύο κρίσιμες βολές στο τέλος της 1ης παράτασης και έδωσε την ευκαιρία στον Σπανούλη - με κρύο αίμα - να ισοφαρίσει σε 85-85, την μεγάλη επιθετική βραδιά του J'Covan Brown με 4/8 τρίποντα - του οποίου ο τραυματισμός στην 2η παράταση στοίχισε στην ΑΕΚ, την επιθετική προσφορά των Ελλήνων Double-M (Μαυροκεφαλίδης 22π. & Μαυροειδής 10π.) και την πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Παπανικολάου (14π., 3 rebs, 2 κλεψίματα και 5 κερδισμένα foul) ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά την δύσκολη φετινή χρονιά στο NBA και τους Denver Nuggets.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική με 7.000 θεατές να υποστηρίζουν την ομάδα τους μέχρι το τέλος.

Ο Σύλλογός μας έχει επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο εισιτηρίων της ΚΑΕ ΑΕΚ και σε επόμενο παιχνίδι θα υπάρχει δωρεάν διάθεσή εισιτηρίων στην παιδική κερκίδα της ΑΕΚ για παιδιά όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου