Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ για το ΠΡΟΜΙΝΙ!!!!!


Μεγάλη ΝΙΚΗ για τους πιτσιρικάδες της ομάδας μας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α' φάσης του Τουρνουά ΠΡΟΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Κρόνος Γέρακα. Νίκη και ρεκόρ 13νίκες - 3ήττες, που συνοδεύτηκε με πρόκριση στην Β' φάση του Τουρνουά όπου μετέχουν οι 12 καλύτερες ομάδες!!.
Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το ημίχρονο ήταν πολύ κοντά στο σκορ (21-19). Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έβγαλε περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση αυξάνοντας την διαφορά από τον αντίπαλο. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 4ο δεκάλεπτο και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο +19 (61-42) για την ομάδα μας. Σημαντική η συνεισφορά του Coach Άρη Κατσαμπέκη που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο αγώνα, με τις συμβουλές και την παρακίνηση του στα παιδιά. Εξίσου σημαντική και η παρουσία όλων τών παιδιών του τμήματος στον πάγκο της ομάδας ακόμη και αυτών που δεν ήταν στην 12άδα.
Τα εύσημα βέβαια πάνε στον Coach Μάριο Σπηλιωτόπουλο όχι μόνο για τις επιτυχίες αλλά περισσότερο για το ήθος, την ευγενή άμυλα, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και βέβαια την αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα για την καλαθοσφαίριση που μεταλαμπαδεύει στα παιδιά μας.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και στους ανθρώπους της για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην γεμάτη κερκίδα του γηπέδου οι γονείς και οι φίλοι των 2 ομάδων, όπου στο τέλος του αγώνα έδωσαν το ζεστό χειροκρότημά τους στα παιδιά και των 2 συλλόγων.
Η πρόκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της επιτυχίας του παιδικού τμήματος του συλλόγου που πέρασε στις 28 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας παίδων της ΕΣΚΑ.



1ο παιχνίδι για την Β’ φάση το Σαββάτο 09.04.2016 στις 11:30πμ στο γήπεδό μας με την ομάδα του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΑΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου