Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα Μini....

       
       




Στις 25 Οκτωβρίου ξεκίνησε το Τουρνουά κατηγορίας Mini που διοργανώνει η ΕΣΚΑ, στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος καλαθοσφαίρισης. Στο Τουρνουά αυτό συμμετέχουν 86 ομάδες από όλη την Αττική, χωρισμένες σε 16 oμίλους.

Η ομάδα μας συμμετέχει στον 8ο όμιλο μαζί με τις ακόλουθες ομάδες:
  • ΑΣ Σχολής Μωραΐτη (Ψυχικό)
  • ΑΣ Εκπαιδευτηρίων Δούκα (Μαρούσι)
  • ΓΣ Βριλησσίων
  • ΑΣ Ολυμπιάδας Παπάγου
  • ΑΣ Κολλεγίου Ντερή (Αγία Παρασκευή)

Την 1η αγωνιστική (25 Οκτωβρίου), η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας το Γ.Σ. Βριλησσίων.

Μετά από ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι άμυνες και η χαμηλή παραγωγικότητα, τα Βριλήσσια εκμεταλλεύτηκαν το καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο και κράτησαν μία μικρή διαφορά μέχρι το τέλος, κερδίζοντας με 30-24 (ημίχρονο 19-8).

Για τα παιδιά μας ήταν η πρώτη εμφάνιση σε επίσημο τουρνουά ΕΣΚΑ και ήταν ιδιαίτερα σημαντική η προσπάθειά τους μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Γλυκά Νερά – Βριλήσσια (δεκάλεπτα): 4-14, 8-19, 18-27, 24-30

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Μάρκου, Αυδής 4, Μερκάι 2, Γιατσίδης, Σκουτέρης Β., Καμπούρης Απ. 2, Σκουτέρης Ανδρ. 2, Ηλιόπουλος 7, Καμπούρης Αλ. 5, Χόνδρος 2


Τη 2η αγωνιστική (1η Νοεμβρίου), αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες και για τις δύο ομάδες λόγω του ότι ο αγώνας διεξήχθη σε ανοικτό γήπεδο, η ομάδα μας πήρε τη νίκη και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με σκορ 48-33.

Τα παιδιά μπήκαν από την αρχή αποφασισμένα και σε κανένα σημείο στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα δεν άφησαν τον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, μία εξαιρετική αμυντική προσπάθεια και μία αποτελεσματικότερη επίθεση αύξησαν τη διαφορά στους δεκαπέντε πόντους χαρίζοντας μία πανάξια νίκη στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές που αγωνίστηκαν και στον προπονητή, ο οποίος έχει δουλέψει πολύ με τα παιδιά από το φθινόπωρο του 2013.

Δούκας– Γλυκά Νερά (δεκάλεπτα): 7-8, 15-17, 23-32, 33-48

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Μάρκου 2, Αυδής 3, Μερκάι 2, Γιατσίδης, Σκουτέρης Β., Καμπούρης Απ. 2, Σκουτέρης Ανδρ. 4, Ηλιόπουλος 22, Καμπούρης Αλ. 9, Χόνδρος 4

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 10.30 εκτός έδρας την πολύ δυνατή ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου, η οποία είναι αήττητη με 2 νίκες σε 2 αγώνες.

Για να δείτε το πλήρες ρόστερ καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα ανατρέξτε στην Ακαδημία Mini και στους Αγώνες Mini.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου