Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση οι Παίδες.....

 
          Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται το Παιδικό μας τμήμα καθώς επικράτησε επί του κυριότερου αντίπαλου (Μελίσσια)για την πρόκριση στην Β Φάση του Πρωταθλήματος Παίδων της Εσκα εκτός έδρας.Η ομάδα μας έφτασε σε ρεκόρ 11-1 και πρεπει να κάνει 4 νίκες στους 6 εναπομείναντες αγώνες για την πρόκριση για πρώτη φορά στην επόμενη φάση.
          
           Μαρκόπουλο-ΓΣ Γλυκών Νερών   66-43
      Ξεκινάμε με το παιχνίδι εκτός έδρας με Μαρκόπουλο που έπαιζαν οι δύο πρώτες και χωρίς ήττα ομάδες του ομίλου.
         Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε στο σκορ αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν καταφέραμε να βρούμε επιθετικές λύσεις με φυσιολογικό αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι και το τέλος του 3ου δεκαλέπτου όπου εκεί ένα επιθετικό κρεσέντο κυρίως του playmaker της αντίπαλης ομάδας έδωσε τέλος στις πιθανότητες μας για κάτι καλό. Τελικό σκορ 66-43 και πρώτη ήττα για την ομάδα μας απέναντι σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίχτες που ήταν και πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της.
    
     ΓΣ Χαλανδρίου - ΓΣ Γλυκών Νερών     28-71
     ΓΣ Γλυκών Νερών - ΓΣ Χαλανδρίου     60-30
               Στη συνέχεια είχαμε δύο παιχνίδια με τον Γ.Σ.Χαλανδρίου (λόγω της αναβολής με τις εθνικές εκλογές), όπου η ομάδα μας έκανε τα απαραίτητα κερδίζοντας πολύ εύκολα εκτός έδρας με 71-28 και εντός με 60-30 δίνοντας πολύ χρόνο σε όλα τα παιδιά της 12αδας.

                 ΑΟ Καλλιτεχνούπολης - ΓΣ Γλυκών Νερών 40-44
       Το παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα της Kαλλιτεχνούπολης έκρυβε παγίδες αφού παίξαμε για πρώτη φορά φέτος σε ανοιχτό γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε 40 λεπτά μια πολύ κλειστή ζώνη. Έστω και δύσκολα η ομάδα μας κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη με 40-44 να φτάσει έτσι το 10-1 να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να πάει στο κρίσιμο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Μελίσσια με καλή ψυχολογία.

               Μελίσσια - ΓΣ Γλυκών Νερών   38-43
       Φτάνοντας στο χτεσινό παιχνίδι όπου έχοντας και τη νίκη από τον πρώτο γύρο με 6 πόντους η ομάδα μας κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει τη διαφορά αλλά να πάρει και μια μεγάλη νίκη.
       Όλα τα παιδιά είτε μέσα στο γήπεδο είτε με από τον πάγκο της ομάδας ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι για 40 λεπτά. 
       Η ομάδα των Μελισσίων πίεζε σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό το διάστημα έχοντας ένα καθαρό προβάδισμα 6 με 10 πόντους. Ούτε η άδικη αποβολή του αθλητή μας Κωλέτση, ούτε η αποβολή με 5 φαουλ του Μαθιουδάκη, ούτε το γεγονός ότι άλλοι 4 αθλητές μας είχαν χρεωθεί με 4 φάουλ στάθηκαν εμπόδιο για την 11η φετινή νίκη.
       Βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση αλλά ταυτόχρονα έχοντας τρομερή διάθεση και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη που δίνει στην ομάδα μας ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. 

Δεκάλεπτα: 6-10, 13-24, 25-32, 38-43
Μελίσσια (Καλογερόπουλος): Μόλλαρης 5 (1), Ντόκος 2, Χρυσανθόπουλος 4, Τζιαμπάζης 1, Φλασκής 3, Μπακλέσης 8, Ρέππας 11, Παπαβασιλείου 1, Πουλόπουλος, Βοσκίδης 3, Χασιώτης, Σαπουνάς

ΓΣ Γλυκών Νερών (Σπηλιωτόπουλος): Τσουκνίδας 8, Μαθιουδάκης 11, Μαντέλος 3, Μπελαδάκης 1, Σταύρου 10, Αδαμόπουλος 5, Σαμαράς, Κωλέτσης ,
Πόλος,Βρακατσέλης,Ιονέσκου,Άννινος,
      
       Έχουμε άλλα 6 παιχνίδια στα οποία όλοι οι αθλητές της ομάδας θεωρούμε ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να πετύχουμε την πρόκριση. Δείγμα ότι και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είναι ενωμένο το γεγονός ότι και ο coach Κατσαμπέκης κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας βοηθώντας και αυτός με τον τρόπο του. 
    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία.

      ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ      24  (12-0) 
  2.  ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ      23  (11-1) 
  3.  ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ         21  (9-3) 
  4.  ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡ.  18  (7-4) 
  5.  ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ        18  (6-6) 
  6.  ΑΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ  16  (5-6) 
  7.  ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ           15  (3-9) 
  8.  ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ             14  (3-8) 
  9.  ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ              13  (1-11) 
  10.  ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ                   11  (1-9)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου