Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αποτελέσματα αγώνων 16/17 Ιανουαρίου Mini

Η αγωνιστική δραστηριότητα του διημέρου είχε δύο αγώνες εντός έδρας με τις ομάδες του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, για την 8η αγωνιστική του Τουρνουά Συλλόγων, η ομάδας Mini 2002/2003 αποδίδοντας πολύ καλό basket νίκησε εμφατικά την αντίπαλη ομάδα με διαφορά 15 πόντων. Με ένα σχετικά μικρό roster 13 παικτών, από το σύνολο των περίπου 20 παιδιών, η ομάδα ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Το τελικό σκορ ήταν 57-42.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, για την 10η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του Τουρνουά ΕΣΚΑη ομάδα Mini 2003 έκλεισε το Τουρνουά με μία καλή εμφάνιση.

Στον αντίστοιχο του πρώτου γύρου, ο Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή είχε επικρατήσει με 59-29.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικούσε την πρώτη θέση του Ομίλου. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και το επιμέρους σκορ 18-24 άφηνε υποσχέσεις για ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Μία ολιγωρία στο τρίτο δεκάλεπτο κόστισε την αύξηση της διαφοράς έως και τους 16 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε μία μεγάλη αμυντική προσπάθεια και η διαφορά μειώθηκε στα μέσα του δεκαλέπτου στους 8 πόντους. Ορισμένοι χαμένοι αιφνιδιασμοί δεν επέτρεψαν την περαιτέρω μείωση και στο τέλος ο Α.Σ. Κολλεγίου πήρε μία άξια νίκη με 52-39.

Επισημαίνεται ότι μετά από απόφαση της ΕΣΚΑ ο εξ' αναβολής εντός έδρας αγώνας με την Ολυμπιάδα Παπάγου δε θα διεξαχθεί λόγω προγραμματισμένης έναρξης της Β' Φάσης του Τουρνουά.

Γλυκά Νερά - Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή (δεκάλεπτα): 10-13, 18-24, 30-44, 39-52

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Δημητρακόπουλος, Κονδύλης 2, Μάρκου, Αυδής 14, Μερκάι 2, Γιατσίδης 2, Σκουτέρης Β. 2, Κοντέλας, Καμπούρης Απ. 7, Σκουτέρης Ανδρ. 2, Ηλιόπουλος 8, Καμπούρης Αλ., Χόνδρος 

Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία, η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση. Την πρώτη θέση πήρε η Ολυμπιάδα Παπάγου, η οποία προκρίθηκε στη Β' Φάση του Τουρνουά Mini.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου