Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ενδέκατη φετινή νίκη.....

   
 Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας χθες απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΑΟΚ Σπάτων εκτός έδρας με 67-71...Έτσι κάναμε το 11-3 για φέτος.. 
     Η νίκη αυτή, μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης του β΄ομίλου της Δ ΕΣΚΑ της κανονικής περιόδου. Ένας πραγματικά πολύ ωραίος αγώνας μπάσκετ που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει αγώνες από άλλες κατηγορίες.

                ΑΟΚ Σπάτων - ΓΣ Γλυκών Νερών 67 - 71 (37-33)
       Από το πρώτο λεπτό του αγώνα φάνηκε πως θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι.Χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να πάρει καθαρό προβάδισμα, με πολλές εναλλαγές στο σκορ,το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με ισχνό προβάδισμα των γηπεδούχων 22-21.
      Το ίδιο ακριβώς σκηνικό συνεχίστηκε και στη β΄περίοδο με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με τη μεγαλύτερη ως τότε διαφορά στο ματς 37-33.
      Στα μέσα του γ΄δεκ τα Σπάτα πήραν μια διαφορά 7π., παρ'ολα αυτα η ομάδα μας  την κάλυψε γρήγορα και πέρασε μπροστά στο σκορ αλλά και πάλι η περίοδος βρήκε τα Σπάτα μπροστά με 49-48.
     Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της, βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την καλή άμυνα των Σπάτων και πέρασε μπροστά στο σκορ.Απ΄το 35΄και μετά δεν χάσαμε την πρωτοπορία του σκοραρίσματος και στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και πήραμε μια από τις πιο σημαντικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα με 67-71.
    Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την μεγάλη νίκη και ευχόμαστε ανάλογες νίκες και στην συνέχεια του πρωταθλήματος

ΑΟΚ Σπάτων(Κατσίκης):Μπέκας,Κώνστας,Λιούτας 12(2),Παπαμιχάλης,Ρουμελιώτης 3,Νικολάκος 7(1),Ρεπούσκος 14(2),Τζούρας 7(1),Φέσκος 4,Πατρινός 5(1),Δημητρίου 15(2),Παπαχρήστου
ΓΣ Γλυκών Νερών(Σκλαβούνος):Μπάλλας,Γκούντρας 3(1),Γαιτανάκης 19(3),Ρήγος 13(1),Ντάουντ 8,Παπασιδέρης,Λιγνός,Ζακυνθινός,Παλαιοξάρης 8,Τσέκος,Σακελλαρίδης 20,Χαραλαμπόπουλος

Επόμενος αγώνας εντός έδρας την Παρασκευή 13/2 στις 21.45 με αντίπαλο τον Α.Ο Άρτεμις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου