Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Νίκησε στο ντέρμπι και κλείδωσε την 2η θέση.......




       Ένα πολύ ωραίο αγώνα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο κλειστό της Παιανίας, όπου η ομάδα μας με σκορ 57-59 πήρε το 15ο ροζ φύλλο για φέτος απέναντι στους πρωταθλητές του ομίλου ΑΣ Παιανίας και με αυτή τη νίκη κλείδωσε και την 2η θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
      Αύριο Πέμπτη στις 12.30 θα γίνει η κλήρωση για τα playoffs όπου θα μάθουμε και τους αντιπάλους μας.

                    ΑΣ Παιανίας - ΓΣ Γλυκών Νερών   57-59 (29-35)
       Ένα νωθρό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες επιθετικά αφού είχαν δώσει περισσότερο έμφαση στο αμυντικό κομμάτι.Δυνατές μάχες και πολλά άστοχα σουτ γενικά με αποτέλεσμα το α δεκ να λήξει 11-11.
       Μέχρι και στα μέσα του β δεκ καμία ομάδα δεν είχε καθαρό προβάδισμα, από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ το οποίο δεν το έχασε καθόλου μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου που ήταν 29-35.
       Στο γ δεκ συνεχίσαμε να παίζουμε την ίδια καλή άμυνα όπως στο πρώτο ημίχρονο και βρίσκαμε λύσεις στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε να έχουμε σταθερά μια διαφορά 6-7 πόντων.Σκορ δεκ 42-49.
      Στο 36΄ η διαφορά είχε φτάσει στους 11π. ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα,η Παιανία έκανε μια τελευταία προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς με αρκετή πίεση και έφτασε στο τελευταίο λεπτό να απειλεί ιδιαίτερα.Στα 34¨ λάθος δικό μας η Παιανία κερδίζει αντιαθλητικό με το σκορ εκείνη τη στιγμή 55-59.Ευστοχεί και στις 2 βολές και χάνει την επίθεση.Στα 8¨ χάνουμε 2 βολές και στο τέλος η Παιανία αστοχεί για την ισοπαλία.Τελικό σκορ 57-59.
    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την σημαντική νίκη και για την σπουδαία εμφάνιση τους.
    Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΣ Παιανίας για την άνοδο τους στην Γ Εσκα και ελπίζουμε να τους έχουμε και τη νέα χρονιά σαν αντίπαλους.

 ΑΣ Παιανίας (Μπράμος): Καφρίτσας 10(1),Στάμου,Δροσόπουλος,Δουβλαντώνης 11,Δάβαρης 7(2),Σπυρόπουλος,Γρίζας,Σαρήμπαλης 7(1),Αγγελής 6,Σωτηρόπουλος 15(1),Καρακώστας,Γκόνης

ΓΣ Γλυκών Νερών (Σκλαβούνος): Γαρδέλης 2,Γκούντρας 2,Γαιτανάκης 7(1),Ρήγος 3,Ντάουντ 15(1),Παπασιδέρης,Ζώτος,Παλαιοξάρης 12,Τσέκος 4,Σακελλαρίδης 14,Λεβέντης

Επόμενος αγώνας με τον Άγιο Νικόλαο Παλλ. εκτός έδρας την Παρασκευή 27/3 στις 21.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου