Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Παμπαιδικό...Το μέλλον τους ανήκει....


                                                    Παμπαίδες 2015
      Την 3η θέση κατέλαβε το Παμπαιδικό τμήμα στον 3ο όμιλο της Α φάσης του πρωταθλήματος της Εσκα.
      Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στο Κορωπί,χάνοντας στον τελευταίο αγώνα με 62-75.Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει ούτε την διαφορά αλλά ούτε και μπορεί να δείξει την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά για έναν ακόμα αγώνα απέναντι σε μια πάρα πολύ ψηλή ομάδα,με πολύ καλούς παίκτες και προπονητή.
      Ήταν μεγάλη χαρά να βλέπουμε τους αθλητές της ομάδας μας να μην παρατάνε τα όπλα για 40΄ κάνοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο 32-32, ενώ με αντεπίθεση στο 4ο δεκάλεπτο κατάφεραν να φέρουν το σκορ στο 55-60 πέντε λεπτά πριν τη λήξη.
    Η κούραση στο τέλος ανέβασε την διαφορά αλλά σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την διάθεση όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν ακόμα και αυτών που ήταν στον πάγκο και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμού.
     Η φετινή χρονιά του παμπαιδικού τμήματος μας γέμισε ελπίδες, ότι στα επόμενα χρόνια αρκετά από τα συγκεκριμένα παιδιά αν έχουν την απαραίτητη διάθεση και υπομονή θα στελεχώσουν μελλοντικά το ανδρικό μας τμήμα.
    Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χειροκρότησε και τις δύο ομάδες.

        ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ            13   6-1
2. ΓΣ ΚΟΡΩΠΙ                              13   6-1
3. ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ               12   5-2
4. ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛ.           11   4-3
5. ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                      11   4-3
6. ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ                         6   1-5
7. ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ                             6    1-5
8. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ                   6    0-7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου