Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αποτελέσματα Ακαδημίας Mini 14/15 Νοεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα και τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, λόγω αναβολής του αγώνα για την 3η αγωνιστική του τουρνουά Συλλόγων, η ομάδα μας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα εντός έδρας μία ομάδα από το Μαρούσι.

Ο αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ. Εντούτοις, απέναντι σε μία ομάδα με πολλούς ψηλούς παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας (2000-2002), η ομάδα μας που ήταν ουσιαστικά η Ακαδημία 2003 ήταν ανταγωνιστική και σε ορισμένα διαστήματα καλύτερη από τον αντίπαλο.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, για την 4η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του τουρνουά ΕΣΚΑη ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Α.Σ. Σχολής Μωραϊτη.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και η αδύνατη άμυνα έδωσαν μία μεγάλη διαφορά 29 πόντων στην Σχολή Μωραϊτη (9-38). Στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά έπαιξαν με περισσότερη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα. Το επιμέρους σκορ 19-23 άφησε υποσχέσεις για μία καλύτερη συνέχεια και μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά η ομάδα παρατάχθηκε με 12 παίκτες, με την προσθήκη των Κονδύλη και Κοντέλλα, δίνοντας στον προπονητή τη δυνατότητα να δοκιμάσει στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερα σχήματα και αγωνιστικές επιλογές.

Γλυκά Νερά - Α.Σ. Σχολής Μωραίτη (δεκάλεπτα)7-23, 9-38, 17-53, 28-61

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Κονδύλης, Μάρκου 2, Αυδής 3, Μερκάι 2, Γιατσίδης 2, Σκουτέρης Β., Κοντέλας Ν. 2, Καμπούρης Απ. 7, Σκουτέρης Ανδρ. 2, Ηλιόπουλος 4, Καμπούρης Αλ. 4, Χόνδρος 

Σε ότι αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο διήμερο, για το τουρνουά Συλλόγων αναμένεται η επιβεβαίωση για τον αγώνα της Ακαδημίας 2002/2003 που κανονικά είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου εκτός έδρας με την ομάδα Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Για το τουρνουά ΕΣΚΑ, η Ακαδημία 2003 αντιμετωπίζει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 15.30 εκτός έδρας την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή (Deree), στην Αγία Παρασκευή, σε ένα αγώνα για την προσπάθεια της ομάδας να κυνηγήσει την 2η νίκη της και να ανέβει στην 3η θέση στη φετινή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου