Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ Α' ΦΑΣΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (6η Αγωνιστική)

Τελευταία αγωνιστική πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Τουρνουά της ΕΣΚΑ για τους πιτσιρικάδες μας του Προμίνι, εντός έδρας αυτό το Σαββάτο 19 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά με αντεπίθεση διαρκείας και καλό μπάσκετ στο υπόλοιπο διάστημα φτάσαμε στην τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες με σκορ 54-33. 
Γλυκά Νερά - ΚΑΠ : 54-33
Γ.Σ. Γλυκών Νερών: Μπρόφας Ν., Λάμπα Μ., Τσιγκρέλης Ν., Μπελαδάκης Αγγ., Μπελαδάκης Αλεξ., Ζορμπάς Μ., Πανταζόπουλος Γ., Τάσκος Χ., Ρήγος Π., Τσέκος Ν., Καστανιώτης Κ., Ιωαννίδης Γ.
Coach: Σπηλιωτόπουλος Μάριος

Επόμενη αγωνιστική την νέα χρονιά πια, το Σαββάτο 09 Ιανουαρίου στο Μαρκόπουλο με την ομάδα του ΟΚΑ Μεσογείων.

Με την νέα χρονιά και η συνέχεια για το τουρνουά του Πλάτωνα 

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
2ο τουρνουά Μπάσκετ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α.Ο Αγίου Νικολάου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά Μπάσκετ Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Α.Ο Αγίου Νικολάου στην Κάντζα Παλλήνης, όπου γονείς και μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης. Την πρωτοβουλία του Α.Ο. Αγίου Νικολάου στήριξαν εκτός από την ομάδα μας και αυτές του κολλεγίου ΝΤΕΡΗ και της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Άγιο Νικόλαο για την διοργάνωση αλλά και στη ομάδες που την στήριξαν δίνοντας έτσι το μήνυμα της Αλληλεγγύης της Προσφοράς και της Αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας. Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας κέρδισε το τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου