Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα Ακαδημίας Mini 20 Δεκεμβρίου

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, για την 9η αγωνιστική του 8ου Ομίλου του τουρνουά ΕΣΚΑη ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Σ. Σχολής Μωραϊτη.

Στον αντίστοιχο του πρώτου γύρου, η Σχολή Μωραίτη είχε επικρατήσει με 61-28.

Ο στόχος του σημερινού αγώνα ήταν η βελτίωση σε ότι αφορά την αμυντική και επιθετική συμπεριφορά και η διάρκεια σε όλα τα σαράντα λεπτά του αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα είναι η πρώτη στον 8ο Όμιλο με 7 νίκες σε 8 αγώνες και 1 μηδενισμό και είναι το μεγάλο φαβορί για να προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Η Σχολή Μωραϊτη ξεκίνησε πολύ δυνατά στην πρώτη περίοδο, αλλά ήταν οι βιαστικές επιθετικές επιλογές και η αδυναμία δημιουργίας φάσεων της ομάδας μας που έδωσαν στους αντιπάλους μία μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το ξεκίνημα ήταν καλύτερο αλλά και πάλι δεν υπήρξε διάρκεια και η ομάδα μας βρέθηκε με σημαντική διαφορά πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα τα παιδιά απέδωσαν πολύ καλύτερα. Με δυνατή, πιεστική άμυνα κράτησαν σε χαμηλή παραγωγικότητα τον αντίπαλο, ενώ βελτίωσαν και την επιθετική τους απόδοση. Το αποτέλεσμα ήταν η επιμέρους νίκη και στα δύο δεκάλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου (3ο: 9-8 και 4ο: 9-7 και Β' ημίχρονο 18-15), σε ένα ημίχρονο όπου τα παιδιά έπαιξαν με ενέργεια και διάθεση μέχρι το τέλος απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Ο σημερινός αγώνας ήταν ο πρώτος για το Δημητρακόπουλο ο οποίος ήταν ουσιαστικός στην άμυνά του απέναντι σε μία ψηλή και δυνατή frontline.

Α.Σ. Σχολής Μωραίτη - Γλυκά Νερά (δεκάλεπτα)16 - 3, 31 - 7, 39 - 16, 46 - 25

Γλυκά Νερά (Κατσαμπέκης): Δημητρακόπουλος, Μάρκου 2, Αυδής 4, Μερκάι, Γιατσίδης, Σκουτέρης Β., Καμπούρης Απ. 4, Σκουτέρης Ανδρ., Ηλιόπουλος 11 (1), Καμπούρης Αλ., Χόνδρος 4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου