Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Γιορτή 1ου All ☆ Star Morning




Το 1ο AllStar Morning που διοργανώθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μέσα σε 3 ώρες γεμάτες από διαγωνισμούς, δυνατή μουσική, εξαιρετικό αθλητικό επίπεδο και πολλές εκπλήξεις, τα παιδιά των Ακαδημιών Προμίνι και Μίνι καθώς και οι αθλητές του Παιδικού και του Ανδρικού διασκέδασαν, αγωνίστηκαν και έζησαν μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία.
 
Μετά το τέλος των διαγωνισμών έγινε η κοπή της πίτας για τα Τμήματα Προμίνι, Μίνι και Παιδικό. Τις βασιλόπιτες καθώς και μία μπάλα δώρο για κάθε φλουρί προσέφερε ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών.

Ήταν ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία και η ενέργεια των προπονητών Άρη Κατσαμπέκη και Μάριου Σπηλιωτόπουλου που εμψύχωναν τα παιδιά καθώς επίσης και του team manager Σταύρου Βελιώτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να δοθεί σε όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν στην αθλητική αυτή γιορτή και δημιούργησαν μία δυναμική κερκίδα.

Ευχαριστούμε επίσης τους αθλητές και τον προπονητή Σκλαβούνο Ανδρέα του Ανδρικού Τμήματος του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Η πρώτη αυτή προσπάθεια θα αποτελέσει τη βάση και για επόμενες άλλες τέτοιες εκδηλώσεις για όλα τα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των διαγωνισμών είναι διαθέσιμα εδώ.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εφόρους των τμημάτων Μίνι και Προμίνι κ.κ. Ηλιόπουλο Γιάννη και Τάσκο Άγγελο για την οργάνωση και την άρτια διεξαγωγή του 1ο AllStar Morning του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.


Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου