Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη ακαδημίας Mini στο Τουρνουά Συλλόγων εναντίον του B.A.C.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, η ομάδα Mini+ αντιμετώπισε εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική του Τουρνουά Συλλόγων την ομάδα του Basketball Academy Club (Ακαδημία Obradovic - Ιτούδη) στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη και κατέκτησε μία σπουδαία νίκη με 68-64.

Η ομάδα μας κατέβηκε με roster 13 παικτών. Η B.A.C. κατέβηκε με την ομάδα 2002 με 12 παίκτες και υπερτερούσε τόσο σε ύψος όσο και σε δύναμη.

Στο πρώτο ημίχρονο, η B.A.C. ξεκίνησε πιο αποτελεσματικά στην επίθεση. Εκμεταλλευόμενη τη δύναμή της κοντά στο καλάθι διατηρούσε ένα σταθερό προβάδισμα 8-10 πόντων. Η ομάδα μας αν και ήταν λίγο νευρική στην επίθεση, έβγαλε αρκετή ενέργεια στην άμυνα και παρέμενε κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο τελείωσε 34-27 υπέρ του B.A.C.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε ο ίδιος για αρκετή ώρα. Το B.A.C. διατηρούσε ένα ασφαλές προβάδισμα χωρίς όμως η ομάδα μας να αφήνει τον αντίπαλο να ξεφύγει. Έχοντας πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές, σιγά σιγά η διαφορά περιορίστηκε στους 3-4 πόντους και παρά το ότι η αντίπαλη ομάδα πήρε σε συνεχόμενες επιθέσεις πόντους από τρίποντα, τα παιδιά κράτησαν επαφή με το σκορ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, με το σκορ στο 57-53 υπέρ του B.A.C., τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, έτρεξαν και πήραν εύκολους πόντους από αιφνιδιασμούς. Με ένα επιμέρους σκορ 11-0 προηγήθηκαν στο πιο κρίσιμο σημείο με 57-64 και αργότερα με 60-68.

Το τελικό σκορ (64-68) αποτελεί μία πολύ σημαντική επιτυχία απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η οποία είχε κερδίσει τον αγώνα του πρώτου γύρου με μεγάλη διαφορά (45-68).

Γ.Σ. Γλυκών Νερών (Κατσαμπέκης): Μάρκου, Αυδής, Μερκάι, Γιατσίδης, Καμπούρης Απ., Χόνδρος, Ηλιόπουλος, Σκουτέρης Ανδρ., Καμπούρης Αλ., Δημητρακόπουλος, Βρακατσέλης, Καλέσι, Σελίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου