Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Αποτέλεσμα φιλικού αγώνα Mini+ με Γ.Σ. Βριλησσίων


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, η ομάδα Mini+ ενισχυμένη με παιδιά από την ομάδα του Παιδικού αντιμετώπισε εντός έδρας σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βριλησσίων από την οποία έχασε με 70-46.

Η ομάδα μας κατέβηκε με ένα μεγάλο roster 17 παικτών και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και διατηρούσε ένα σταθερό προβάδισμα όντας αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση. Το ημίχρονο τελείωσε 35-30 υπέρ των Γλυκών Νερών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλευόμενη το δικό της πιο σφιχτό roster αλλά και την κακή άμυνα των Γλυκών Νερών κυριάρχησε πλήρως από το ξεκίνημα. Ανέτρεψε τη διαφορά και από την στιγμή που προηγήθηκε είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, επικρατώντας στο δεύτερο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 40-11!

Γ.Σ. Γλυκών Νερών: Μάρκου, Αυδής, Μερκάι, Γιατσίδης, Κοντέλας, Καμπούρης Απ., Χόνδρος, Ηλιόπουλος, Καμπούρης Αλ., Δημητρακόπουλος, Βουρλιδάκης, Σγουρός, Σαμαράς, Καϊμάκης, Βρακατσέλης, Καλέσι, Σελίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου