Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΕΣΚΑ B' ΦΑΣΗ


Πρεμιέρα για την Β φάση του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ το Σάββατο 09.04.16 για την ομάδα μας και ήττα στον πόντο (53-54) από την ομάδα του Πανερυθραϊκού ΑΣ. Για έναν ακόμη αγώνα τα παιδιά και ο προπονητής τους δείξανε δείγματα γραφής της πολύ καλής δουλειάς που γίνετε στον Σύλλογο και ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή πορεία της ομάδας του ΠΡΟΜΙΝΙ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ της ΕΣΚΑ. Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι η ομάδα του Πανερυθραϊκού ΑΣ. ξεκίνησε καλύτερα και στην ανάπαυλα προηγήθηκε με 17-30. Με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου οι πιτσιρικάδες μας 'πάτησαν γκάζι' και με συνεχή αντεπίθεση άρχισαν να 'ροκανίζουν' την διαφορά. Στο 4ο δεκάλεπτο η εικόνα είχε αλλάξει πλήρως και τα παιδιά τα έδωσαν όλα για την ανατροπή. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 53-54 και μια γλυκόπικρη γεύση από την ήττα.


Γ.Σ. Γλυκών Νερών: Μπρόφας Ν., Λάμπα Μ., Τσιγκρέλης Ν., Ρήγος Π., Μπελαδάκης Αγγ., Πανταζόπουλος Γ., Ζορμπάς Μ., Τάσκος Χ., Ασπρέας Κ., Καστανιώτης Κ., Ιωαννίδης Γ. 
Coach: Σπηλιωτόπουλος Μάριος

Συγχαρητήρια στον Πανερυθραϊκό για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου.

Το ερχόμενο ΣΚ η ομάδα έχει 2 εκτός έδρας αγώνες, σε Χαϊδάρι με Δάφνη Δαφνίου το Σαββάτο 16.04 και σε Ερυθραία με Πανερυθραϊκό την Κυριακή 17.04.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου