Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ






 


Προς :   Μέλη Συλλόγου

Θέμα :  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
               
Με την παρούσα επιστολή το διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 13 του   καταστατικού καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευση την 1/6/2016 Ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00 στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου οδός Καραϊσκάκη 40.

                                        ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ   
1.            Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2.            Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
3.            Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου. ( Διοικητικός απολογισμός ).
4.            Ανακοίνωση Ταμειακού Απολογισμού ( Οικονομικός Απολογισμός ) χρήσεων: Από 1/1/2015 έως 31/12/2015  για το οικονομικό 2015.
5.            Ανακοίνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της οικονομικής διαχείρισης χρήσεων:  Από 1/1/2015 έως 31/12/2015. 
6.            Έγκριση  πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, Ταμειακού Απολογισμού  και απαλλαγή του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

         Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια έγκαιρα, να καταθέσουν σχετική αίτηση έως την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης Τρίτη 31/5/2016.

           Σε περίπτωση μη απαρτίας την παραπάνω ημέρα και ώρα η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης  ορίζεται για την Τετάρτη 8/6/2016 στον ίδιο χώρο και τα ίδια θέματα.

                                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
      Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                               
      ΠΙΚΗ ΣΟΦΙΑ                                                                                                       ΞΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου