Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Είμαστε πια Πρωταθλητές....


         Τη μεγαλύτερη επιτυχία που γνώρισε ποτέ ο ΓΣ Γλυκών Νερών, απολαμβάνει από τη Παρασκευή 5/5 το Ανδρικό μας τμήμα καθώς μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος κατακτήσαμε τη 1η θέση και βγήκαμε πανάξιοι πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ Εσκα.
       Η ομάδα μας με ρεκορ 22-4 πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και τη νέα χρονιά θα μας βρεί στη Β Εσκα για πρώτη φορά.

        Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ίριδα Πετρ. παρά την ήττα μας με 74-63,καθώς η ομάδα του Θρίαμβου Δάφνης νίκησε τη Τούφα και με το αποτέλεσμα αυτό σφραγίσαμε τη 1η θέση στον όμιλο μας.

  Συγχαρητήρια στην Ίριδα Πετρ. για τη νίκη και την άνοδο στη Β Εσκα.
Τα δεκάλεπτα:
21-20, 34-32, 54-43, 74-63

Ίρις Πετρ.(Κοντός):Πουρναράς 14(2),Κυπριτίδης 25(1),Μάρκος 2,Μπιλης 10, Βουρτσάς, Ρουμελιώτης 1,Καραμούζας 2,Ζαχαριας 2,Καραδήμας 4,Τσιρίγκας 11(1),Παναγάτος,Καλλιμάνης

ΓΣ Γλυκών Νερών (Σκλαβούνος):Γαρδέλης,Καρκανίδης 2,Γαιτανάκης 8,Κατσαμπέκης 13,Ντάουντ 14(2),Μαρούδας,Σαρήμπαλης 10(1),Καρακώστας 2,Σακελλαρίδης 4,Σταφυλάς 3,Γάσπαρης 4, Σταύρου


      Πολλά και αμέτρητα συγχαρητηρία σε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας για την εκπληκτική σεζόν που απολαύσαμε.
       Τους αθλητές μας
Έβαν Παλαιοξάρη, Χρήστο Παπασιδέρη, Παναγιώτη Γαιτανάκη, Κώστα Γαρδέλη, Βαγγέλη Σακελλαρίδη, Τέλη Μπάλλα, Ηλία Ντάουντ, Πάνο Λεβέντη, Άρη Κατσαμπέκη, Κώστα Καρκανίδη, Παντελή Σαρήμπαλη, Βαγγέλη Σταφυλά, Νίκο  Γάσπαρη, Νικόλα Καρακώστα, Τόνυ Μαρούδα, Δημήτρη Γεωργούση, Μανώλη Μαθιουδάκη, Φάνη Σταύρου τον προπονητή μας Σκλαβούνο Ανδρέα και στους αφανείς ήρωες πρόεδρο Κο Βελιώτη Σταύρο και Γυμναστή Φάνη Αργυρόπουλο. 
      
       Θέλουμε επίσης να ζητήσουμε από όλο το κόσμο να έρθει στο τελευταίο ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγώνα της σεζόν για το τίτλο του Υπερπρωταθλητή της Γ Εσκα απέναντι στον Ο.ΚΑ.Μεσογείων την Παρασκευή 12/5 στις 21.00 και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών των δύο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας.

  
     Στην είδηση της νίκης του Θρίαμβου επί της Τούφας και της κατάκτησης του Πρωταθλήματος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου