Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί....

       Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε η ομάδα μας ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Α.Ο Λαγονησίου εκτός έδρας αυτή τη φορά με σκορ 69-73.
       Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε στο 10-2 και συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στην 2η θέση του β΄ ομίλου της Δ' ΕΣΚΑ.

                 Α.Ο Λαγονησίου - ΓΣ Γλυκών Νερών 69 - 73 (36-31)
       Ένα κακό πρώτο τρίλεπτο (9-0) μας ανάγκασε να είμαστε πίσω στο σκορ από την αρχή του αγώνα δίχως να βρίσκουμε λύσεις στο σκοράρισμα,ενώ στην άμυνα δεχόμασταν εύκολα καλάθια και το σκορ να μας βρίσκει πίσω με 21-13 στο τέλος του δεκαλέπτου.
      Στο β΄δεκ βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα είτε με τρίποντα,είτε περνώντας τη μπάλα στο "ζωγραφιστό".Προς το τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να φτάσουμε στο "καλάθι", αλλά και πάλι το Λαγονήσι ξέφυγε και τελείωσε το ημίχρονο στους 5π. διαφορά,με σκορ 36-31.
     Πιέζοντας στην άμυνα και με σωστές επιθέσεις στην αρχή του δεκ, καταφέραμε και περάσαμε μπροστά στο σκορ,κρατώντας μια μικρή διαφορά μέχρι και το τέλος της γ΄περιόδου με 47-50.
     Στο τελευταίο δεκ. ανεβάσαμε την απόδοση μας και φτάσαμε να προηγούμαστε μέχρι και 10π. δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.Κάποια τρίποντα των γηπεδούχων,καθώς και μερικές δικές μας άστοχες βολές στο τέλος του αγώνα,το Λαγονήσι μείωσε τη διαφορά στους 4π.,χωρίς όμως να αλλάξει κάτι,με αποτέλεσμα να πάρουμε ακόμα ένα "ροζ" φύλλο αγώνα.

Α.Ο Λαγονησίου (Τζούνας):Μαστιχιάδης Φ,Τσαφιάκος 8(2),Νοταράς 10,Καραγρηγορίου 9(1),Δοβάς 13(3),Παπανικόλας,Μαστιχιάδης Π. 7(1),Πασάι,Σιδέρης 17,Γεωργάκης,Τσατσούλης 5

ΓΣ Γλυκών Νερών (Σκλαβούνος):Γαρδέλης 2,Γκούντρας,Γαιτανάκης 29(7),Ρήγος 9(1),Ντάουντ 13,Παπασιδέρης,Παπαδάκης,Ζώτος 3(1),Τσέκος 2,Σακελλαρίδης 15,Φουλούλης

      Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την σημαντική νίκη της ομάδα μας,καθώς αγωνιστήκαμε δίχως 6 παίκτες λόγω τραυματισμών.
     Επόμενος αγώνας πάλι εκτός έδρας με τον Α.Ο Πικερμίου την Παρασκευή 23/1 στις 21.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου